Samsung notebook R580

STYLE
Každý z nás vyjadřuje svou osobnost pomocí věcí, které jej obklopují, ať už se jedná o oblečení, pití, doplňky, mobilní telefony, aj. Také notebook R580 svým jedinečným stylem vyjadřuje hodnoty majitele, a sice svým originálním designem. V tomto vizuálu je notebook zobrazen jako stylová kabelka či kufřík. Vizuálně se dá tento motiv koncipovat do různých prostředí – business (kufřík), móda (kabelka), mladí (DJ), aj. V celém konceptu by se opět objevoval prvek křivky S. Vše je koncipováno dle guidelines Samsung.

Motiv STYL lze použít v reálném prostředí, ve kterém se naše cílová skupina pohybuje. Notebook lze fyzicky umístit např. do luxusnějších kadeřnictví. Ve chvíli, kdy žena čeká, může místo prohlížení časopisů pracovat s notebookem – prolinky na webové stránky s účesy, digitální montáž účesů na její vyfocený obličej. Muže bychom oslovili v jiném prostředí, jako kavárny v nákupních centrech či v barech.

POS – who knows. Akce – hostesky v tom stylu, oblečení s křivkou, výzdoba.
Použití dámské kosmetiky (lak na nehty, zrcátko, pinzeta) jako prvku, které vyjadřují jejich styl. Pro pány poté použití jinych produktu (peněženky, desky na dokumenty, obaly na golfové hole..)

Copyright © 2013 Vášprostor.cz Všechna práva vyhrazena | grafika - Tereza Svobodova